Praktische info


Onze partners

Het programma van het evenement Wheels in the West:

Passion Investors
Passion Investors

http://www.passioninvestors.com/nl/home/

Wij slaan nieuwe wegen in en doorbreken de status quo van traditioneel beleggen. Maak kennis met Passion Investors Classic & Sports car Fund. Wij zullen alleen klassieke -en moderne sportwagens van de hoogste kwaliteit selecteren welke voldoen aan strikte criteria zoals bijvoorbeeld zeldzaamheid, originaliteit, conditie en een goede historie.

CineCars
CineCars

https://www.cinecars.nl/

CineCars is eind 2013 ontstaan uit passie voor film, fotografie en klassieke auto’s. CineCars maakt films en fotoreportages van iconische autos en de mensen die ze koesteren. CineCars is een liefhebbers community op internet en tal van social media. 

Plantariumgebouw
Plantariumgebouw

#

Het Plantariumgebouw is een modern uitgerust gebouw met optimale gebruiksmogelijkheden. Het complex bestaat uit maximaal 11.200 m2 expositieruimte, 1.000 m2 entree gedeelte, 8.500 m2 distributieruimte met kantoren, 20.000 m2 buitenruimte met tot 2000 parkeerplaatsen. In het entreegedeelte bevindt zich het restaurant, vergaderruimtes en tevens zijn hier de multifunctionele lounges te vinden.

Slokdarm & Maagkanker
Slokdarm & Maagkanker

http://www.slmkfonds.nl/

Het Slokdarm- en maagkanker fonds (SLMKfonds) heeft als doel het werven van fondsen om onderzoek te doen die de behandeling van slokdarmkanker kunnen verbeteren. Dit geldt voor zowel de operatieve behandelingen als het verbeteren van de postoperatieve kwaliteit van leven en de gevolgen van een operatie. Omdat veel reguliere fondsen hun gelden steken in aandoeningen die meer voorkomen en er ook steeds minder overheidsgeld beschikbaar is, is het steeds lastiger om voldoende fondsen te werven om onderzoek te doen. naar deze ernstige ziekte. 

AMC
AMC

Het AMC fonds werft giften voor veelbelovend experimenteel medisch onderzoek, waarvoor (nog) geen plaats is binnen de reguliere geldstromen. Zulk onderzoek wordt vrijwel altijd geïnitieerd door topspecialisten van het AMC. We ondersteunen jong medisch toptalent door studie en onderzoek aan buitenlandse topinstituten mogelijk te maken

Rotary
Rotary

Rotarians zetten zich in hun nabije omgeving en wereldwijd in om te helpen de wereld een stukje beter te maken. Ze voeren de meest inspirerende, uiteenlopende projecten uit met onder andere hun clubleden, met andere (internationale) clubs en in samenwerking met partners. 

Real Art on Wheels
Real Art on Wheels

http://www.realartonwheels.com

Zij zien de klassieke auto's als een kunstwerk en geloven in erfgoed en het behoud hiervan. Ze kopen, verkopen en hebben het gevoel voor de internationale handel in de genen. Real Art on Wheels is actief in de automotive scene sinds 1957.