Deelnemersveld met diversiteit en bijzondere auto's


Deelnemersveld met diversiteit en bijzondere auto's

Verheugd kunnen wij u melden dat wij een indrukwekkende deelnemerslijst hebben weten samen te stellen. Deze standhouders zullen de hal vullen met minstens 250 prachtige wagens met een grote diversiteit aan prijsklassen en merken. De klassiekers worden de beurshal ingereden om op 30 september en 1 oktober bewonderd of wellicht verkocht te worden. Spektakel gegarandeerd!

Mocht u niet op zoek zijn naar een nieuwe klassieker maar nieuwigheden willen ontdekken over bijvoorbeeld droogijs stralen, glaspolijsten, lijmen, coating, de beste olie en smeermiddelen etc. dan bent u op de beurs helemaal op de goede plek. Mist u nog een mooie rally outfit, autodokumentatie, kunstwerk of wilt u uw lievelingsauto's in miniatuur vorm scoren? Hiervan vindt u in ieder geval een ruim aanbod op Wheels in the West.

 

Ook de inbreng van veilingauto's bij veilinghuis Classic Paddock en de en aanmeldingen voor de Wheels in the West rit op 1 oktober stromen binnen. Wilt u zich hier nog voor aanmelden dan is dit uiteraard mogelijk. 

Om niet in de rij te hoeven staan bij de ingang van de beurs raden wij u aan alvast tickets online te kopen. Door vooraf de tickets te regelen is het doorlopen bij de entree een pre.

We kijken uit naar jullie komst op 30 september of 1 oktober!

 

 

Share: