Tweede editie Wheels in the West

De tweede editie van het Classic & Vintage cars event in de Randstad; Wheels in te West. Deze unieke verkoop- en tentoonstellingsbeurs voor oldtimer en vintage cars, vindt plaats op 29 & 30 september 2018 in het Plantariumgebouw te Hazerswoude/ Boskoop

CineCars première ‘NATO SOTTO IL SEGNO DEL TORO’ tijdens Wheels in the West!

Extra leuk nieuws voor de bezoekers van Wheels in the West! De Nederlandse première van de CineCars film  ‘NATO SOTTO IL SEGNO DEL TORO’  zal plaatsvinden in de filmzaal tijdens de beurs.  ‘Nato sotto il segno del Toro’ betekent, in het teken van de stier. Dit is de gelegenheid voor beurs bezoekers om live kennis te maken met ‘Nato sotto il segno del Toro’ en de community die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt. Ook zullen de andere documentaires gedurende de beurstijden te zien zijn in de filmzaal.  

Deelnemersveld met diversiteit en bijzondere auto's

Verheugd kunnen wij u melden dat wij een indrukwekkende deelnemerslijst hebben weten samen te stellen. Deze standhouders zullen de hal vullen met minstens 250 prachtige wagens met een grote diversiteit aan prijsklassen en merken. De klassiekers worden de beurshal ingereden om op 30 september en 1 oktober bewonderd of wellicht verkocht te worden. Spektakel gegarandeerd! Mocht u niet op zoek zijn naar een nieuwe klassieker maar nieuwigheden willen ontdekken over bijvoorbeeld droogijs stralen, glaspolijsten, lijmen, coating, de beste olie en smeermiddelen etc. dan bent u op de beurs helemaal op de goede plek. Mist u nog een mooie rally outfit, autodokumentatie, kunstwerk of wilt u uw lievelingsauto's in miniatuur vorm scoren? Hiervan vindt u in ieder geval een ruim aanbod op Wheels in the West.  

PreWar cars voor de liefhebbers!

De PreWar car fanaten kunnen hun hart ophalen tijdens de beurs. Meerdere exposanten zullen wagens uit deze tijd meenemen. Bentley, Minerva/Invicta, A-Ford, Packard. Deelnemer Yesterday Cars heeft zich bijvoorbeeld echt gefocust op de restauratie van deze vooroorlogse wagens.  

Taxeren tijdens de beurs

Tijdens de beurs kunt u tegen een aantrekkelijk tarief uw auto laten taxeren. Op de oldtimerparking zullen een aantal  taxateurs van ClassicCarTaxaties aanwezig zijn. Deze taxateurs zijn allemaal officieel geregistreerd en notarieel beëdigd zodat u zeker kunt zijn van een goed onderbouwd taxatierapport. ClassicCarTaxaties is een initiatief van de Stichting Register Experts & Taxateurs Motorvoertuigen – RETM. De RETM is een van de drie registers die toeziet op het ontwikkelen en behouden van deskundigheid van taxateurs. In de stand kunnen zij u tevens meer vertellen over opleidingsmogelijkheden tot taxateur.  

Oldtimers in de strijd tegen slokdarm- en maagkanker

Jaarlijks krijgen meer dan 4.000 mensen in Nederland van hun arts te horen dat ze slokdarm- of maagkanker hebben. Met de huidige wetenschap kan slechts een deel van deze patiënten worden geholpen met een behandeling die tot genezing leidt. Maar de gevolgen veranderen vaak het verdere leven ingrijpend. Er is meer onderzoek nodig om deze vormen van kanker eerder te ontdekken en effectief te bestrijden. En daar is veel geld voor nodig.